UW EIGEN ONTWERP MAKEN

Ga als volgt te werk:

Print één van onderstaande lege rasters. Om het raster af te drukken moet u de volgende handelingen uitvoeren: klik met uw rechtermuisknop op het raster , kies dan “afbeelding opslaan als”, zo kunt u het raster kopiëren naar uw computer. U kunt het raster vervolgens openen en afdrukken of inkleuren met Paint (onderdeel van Windows bureau-accessoires)


In het raster met halve hulsjes kunt u ontwerpen maken die meer gedetailleerd zijn doordat u kunt werken met halve hulsjes (zie bijvoorbeeld het ontwerp met de giraffe).
Bepaal hoe groot uw gordijn moet gaan worden en maak het raster net zo groot.
voor de breedte is iedere cm wat uw kozijn breed is, één hokje(hulsje) in de breedte; deel de lengte van uw gordijn door 6.1 dan heeft u het aantal hulsjes in de hoogte. bij het voorbeeld is dit dus 85 breed, 197 hoog.

Teken uw ontwerp in het raster en kleur alle benodigde hokjes in. Laat kleine details zoveel mogelijk weg en maak een keuze uit de kleuren die leverbaar zijn.

Tel van alle kleuren het aantal buisjes in uw ontwerp en schrijf deze op inclusief het kleurnummer.

Bestel uw gordijn via een gewone e-mail naar dit adres waarin u uw naam en adresgegevens, uw telefoonnummer, de afmeting van het gordijn (hoogte x breedte) en uw telling aan ons doorgeeft. LET OP: wij gaan van uw eigen telling uit en tellen uw ontwerp niet na!


Vervolgens sturen wij u het doe-het-zelf pakket zo snel mogelijk toe. De prijs van dit pakket wijkt niet af van de prijs die u zou betalen voor één van de bestaande motieven en wordt berekend op basis van het aantal hulsjes in het gordijn.

DE BESCHIKBARE KLEUREN

Indien uzelf een model wenst te ontwerpen, hebben wij 31 verschillende kleuren voor u om dit te realiseren.
Neemt u hiervoor contact met ons op en wij zullen samen met u dit model op de door u aangegeven maat samenstellen.

Voorbeeld Hele raster Halve raster
(Voor meer detail)

________________________________________________________________________________________________________________
Copyright 1981 Isoform Nieuwstadt
Mail: info@isoform.net