VLIEGENGORDIJN

(Decoratieve afscheidingen)

Vliegen k(l)eurig buiten de deur houden !!

Tijdens de zomermaanden vliegt er van alles je huis in, maar je kunt vliegende beestjes op een leuke (en diervriendelijke) manier buiten de deur houden, met een mooi en praktisch vliegengordijn.

De hulzen zijn gemaakt van 5,2 cm lange flexibele kunststof (polyethyleen). Dit heeft als grote voordeel dat wanneer het vliegengordijn tussen de deur mocht komen de hulzen niet kapot springen. De haken, om de hulzen aan elkaar te rijgen, zijn gemaakt van gegalvaniseerde draad. Wat het onderhoud betreft, de vliegengordijnen zijn goed afwasbaar ze kunnen zelfs (in gedeeltes) in de wasmachine gewassen worden indien u de instructies goed opvolgt.

Het vliegengordijn wordt gemaakt uit een doe-het-zelf-pakket. Naar gelang de afmeting, motief en kleur die u doorgegeven heeft, bestaat het pakket uit: aluminium bevestigingsstrip met bevestigings haken of schroeven. de hulzen de haken de ophanghaakjes. het werkpatroon Wanneer u gekozen heeft voor een vliegengordijn met een motief erin zoals wij ze in onze collectie hebben, dan zit er uiteraard ook de werktekening bij zodat u goed kan zien hoe het vliegengordijn dan in elkaar gezet moet worden. Wanneer u van een rustig vliegengordijn houdt kan u ook kiezen voor een combinatie van kleuren. U bent niet gebonden aan afmeting, motief of kleur dus de mogelijkheden zijn groot.

HOE MEET IK MIJN GORDIJN ?

U meet tussen de kozijnen de strakke maten. De strakke breedte en de strakke hoogte tot op de vloer of dorpel. Geen aftrek toepassen. In het geval het gordijn niet in het kozijn gemonteerd kan worden hebben wij een speciale rail beschikbaar voor montage op het kozijn/muur. Ingeval van bijvoorbeeld kunstof kozijnen kunt u overwegen het gordijn tegen het plafond te monteren.

________________________________________________________________________________________________________________
Copyright 1981 Isoform Nieuwstadt
Mail: info@isoform.net